Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; PasswordHash has a deprecated constructor in /var/www/held-i-lotto.dk/public_html/PasswordHash.php on line 27
Held i Lotto: Bøger om lotto, Lotto systemer osv.: - Links om lotto
 
Lotto systemerKeno systemerBøgerLinksKontaktMin Konto

Historier om Lotto
Fup og svindel
Heldige kartofler
Skyggesiden af lotto
Andre danske hjemmesider
Lotto i andre lande
Omtale i Fyns Amts Avis
'Held i Lotto' i medierne...

Systemer til Onsdags Lotto
Systemer til Onsdags Lotto


Systemer til Lotto
Systemer til Lotto


Held i Lotto
Held i Lotto


Bog: Lotto Systems: 6 Numbers (Engelsk)
Lotto Systems: 6 Numbers (Engelsk)


Lotto Systems (Engelsk)
Lotto Systems (Engelsk)

Links om lotto

Historier om Lotto er en samling af links til alle slags historier om Lotto - for eksempel de største gevinster, hvordan det gik for nogle af vinderne, om fejlen som fik lov at køre i 4 år hos Danske Spil, samt andre historier om Lotto og rigdom i øvrigt.

Fup og svindel er en samling af links til advarsler, historier om snyd med Lotto, og om hvordan vi af kriminelle lokkes med halv-store gevinster i lotterier eller Lotto, i forsøget på at narre penge ud af godtroende og autoritetstro mennesker.

"Heldige kartofler" er en samling af links til historier om nogen, der bare er mere heldige end de fleste af os.

Skyggesiden er en samling af links til historier om, hvor skævt det også kan gå for vinderne af lotto og lotterier.

Lotto i andre lande er en lille samling af links til Lotto i landene lige omkring Danmark, samt et link til en større og mere omfattende linksamling.

Andre danske hjemmesider er en samling af links til danske hjemmesider, som beskæftiger sig med Lotto, på den ene eller anden måde.

En af ulemperne med en linkssamling er, at linkene kan ændre sig eller helt forsvinde. Derfor kan du opleve at nogle af disse links er "døde", eller linker til noget som ikke længere har relation til lotto.

Skulle du opleve "døde links" eller sider hvor indholdet ikke svarer til overskriften, så må du gerne sende mig en og fortælle om det. Jeg gør selvfølgelig også selv en indsats, men jeg gennemgår ikke samlingen hver dag.

Peter Bækgaard Madsen  -  Haugevænget 16  -  5270 Odense N  -  Mobil: +45 22 66 41 12  - 
© Copyright 2007 - 2021 - Jura - Legal