Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; PasswordHash has a deprecated constructor in /var/www/held-i-lotto.dk/public_html/PasswordHash.php on line 27
Held i Lotto: Bøger om lotto, Lotto systemer osv.: - Bøger
 
Lotto systemerKeno systemerBøgerLinksKontaktMin Konto

Køb bøgerne hos forfatteren

Systemer til Onsdags Lotto
Systemer til Onsdags Lotto


Systemer til Lotto
Systemer til Lotto


Held i Lotto
Held i Lotto


Bog: Lotto Systems: 6 Numbers (Engelsk)
Lotto Systems: 6 Numbers (Engelsk)


Lotto Systems (Engelsk)
Lotto Systems (Engelsk)

Bøger

Peter Bækgaard Madsen er født i København i 1963, og er nu bosat på Fyn. Peters interesse for tips, lotto- og Keno-systemer går mange år tilbage. Under sin uddannelse til datalog, og som en del af sit bachelorprojekt på Institut for Matematik og Datalogi ved Syddansk Universitet (2005-2009), skrev han bogen ”Held i Lotto”. Bogen giver en let og forståelig forklaring på alt det matematiske, ”mystiske” og spændende ved systemer.

Peter har en stor passion for komplicerede matematiske problemer. Han arbejder hele tiden på at forbedre sine systemer til de forskellige lottospil, og lige finde det der ”lille gennembrud”, der giver lidt mere ”held”. De reducerede systemer til Lotto og Keno, kan man læse om i hans bog ”Systemer til Lotto” eller ”Systemer til Onsdags Lotto” . Bøgerne er også udgivet på engelsk: ”Lotto Systems” og ”Lotto Systems: 6 Numbers”.

På hjemmesiden www.heldilotto.dk, giver han gratis adgang til de matematiske systemer og garantisystemerne. Opretter man sig som bruger, får man yderligere mulighed for at gemme og genbruge de systemer man selv udfylder. For at få adgang til de reducerede systemer, skal man dog købe et abonnement.

Peters store viden om systemer og Lotto, har medført at han har løst opgaver for Danske Spil.

Peter Bækgaard Madsen  -  Haugevænget 16  -  5270 Odense N  -  Mobil: +45 22 66 41 12  - 
© Copyright 2007 - 2021 - Jura - Legal