Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; PasswordHash has a deprecated constructor in /var/www/held-i-lotto.dk/public_html/PasswordHash.php on line 27
Held i Lotto: Bøger om lotto, Lotto systemer osv.: - Bog: 'Held i Lotto'
 
Lotto systemerKeno systemerBøgerLinksKontaktMin Konto

Køb bøgerne hos forfatteren

Systemer til Onsdags Lotto
Systemer til Onsdags Lotto


Systemer til Lotto
Systemer til Lotto


Held i Lotto
Held i Lotto


Bog: Lotto Systems: 6 Numbers (Engelsk)
Lotto Systems: 6 Numbers (Engelsk)


Lotto Systems (Engelsk)
Lotto Systems (Engelsk)

Held i Lotto

Den uundværlige håndbog for lotto-entusiaster og alle andre med million-drømme.

Bog: Held i Lotto Dette er håndbogen om lotto, spil som investering, svindel, sandsynligheder, systemer og dybsindig matematik...

Hvis du allerede spiller lotto, kan du læse om lottosystemer, og få indblik i hvilken "skjult" systematik der er i Lotto. Du får en opskrift på hvordan du kan træne dit held, og hvordan du altid vinder i Lotto.

Har du aldrig spillet lotto, bliver du præsenteret for en bred vifte af spil med million-gevinster, og du får indblik i, hvor din chance for at vinde er størst.

Interesserer du dig for sandsynlighedsregning, giver bogen dig en grundlæggende indføring i emnet, set med lotto-brillerne på.

Bogen indeholder blandt andet disse systemer til lotto:

  • R 12–35


  • G 14–2
  • G 15–5
  • G 16–6
  • G 17–11
  • G 18–12
  • G 36-251

Køb bogen direkte hos forfatteren. Pris: fra 198,00 kr./stk.


Anmeldelse af 'Held i Lotto'

22. september 2009

HELD I LOTTO – bogen om lotto og lotterier!

En let tilgængelig og alligevel seriøs bog om lotto og lotterier har set dagens lys. Peter Bækgaard Madsens bog HELD I LOTTO er let at få overblik over – den kan læses fra en ende af, eller den kan bruges som opslagsbog til at blade rundt i og læse om emner af interesse.

Bogen kan betragtes som en introduktion til matematikken bag lotto, uden at den af den grund forudsætter kendskab til matematik. Den tager det fra bunden, springer over de mere komplicerede argumenter (men ikke konklusionerne).

Man kan blandt andet lære, at der er over 75% sandsynlighed for, at der blandt de syv vindertal er to nabotal, at sandsynligheden for at få mindst én rigtig på en spillet række er over 80%, men at sandsynligheden for at få mindst fire rigtige kun er 1,6%.

Man kan også læse om lottosystemer. Det er et vanskeligt uløst matematisk problem at bestemme det mindst mulige antal rækker, som sikrer gevinst, dvs. mindst fire rigtige. Det vises i bogen at antallet er mindst 62, men et system med så få rækker har ingen kunnet konstruere. I bogen finder man et system på 251 rækker, som sikrer mindst fire rigtige. Det er det bedst kendte system til dato.

Et formål med bogen er også at appelere til den sunde fornuft ved at beskrive de fejl, fælder, fup, svindel og andre ubehageligheder, der følger i kølvandet på drømmene om den store gevinst.

Hvordan spiller man optimalt? Et kinesisk ordsprog afslører det: Den som ikke spiller vinder mest! Når så mange hver uge overtræder det råd, der ligger i ordsproget, og betaler 40 kr for en lynlottokupon med en kursværdi på omkring 17 kr, så skal man ikke hudflette og gøre nar, men som Peter Bækgaard Madsen betragte lotto som en del af underholdningsindustrien med spændende problemstillinger af mange slags.

Bogen kan anbefales!

Bjarne Toft
Institut for Matematik og Datalogi, Syddansk Universitet

Peter Bækgaard Madsen  -  Haugevænget 16  -  5270 Odense N  -  Mobil: +45 22 66 41 12  - 
© Copyright 2007 - 2021 - Jura - Legal